Henkilöt Oulu Wakeparkin takana

Simo Koskinen

Simoa käy kiittäminen koko Oulu Wakeparkin olemassa olosta. Simo halusi tehdä jotain joka loisi Oululaisille nuorille harrastusmahdollisuuksia ja tukisi lautalajien ympärivuotista harrastamista. Wakeparkin lisäksi Simo on todella aktiivisesti ympäristön asialla. "Trash Hero" supersankari tavoittelee puhtaan luonnon puolesta!

Jussi Tuohino

Jussi tuli Wakeparkkiin mukaan aikaisessa vaiheessa. Mies totesi projektin hienoksi ja halusi edesauttaa, että Oulussa olisi nuorille jatkossakin tarjolla vauhdikkaita lajeja mitkä on toki miehen itsensäkkin mieleen.

Harri Rautava - Oulu Wakepark

Harri Rautava

Mikä Oulussa liittyy veteen, lautailuun tai tuuleen on Harri todennäköisesti siinä mukana. Oulu Wakeparkin lisäksi Harri toimii yrittäjänä Leijakoulu Lappiksessa joka tarjoaa Oulussa mm. SUP-lautailua, melontaa, leijasurffausta ja leijahiihtoa.

Jussa Loueniva

Oulu Wakeparkin alkuvuosina Jussa toimi Wakeparkin operaattorina emmekä olisi halunnut Jussan lähtevän. Jussa osasi opettaa kaikkia wakettajia kokemuksesta riippumatta. Kesälle 2019 Jussa liittyi remmiin uudestaan, mutta tällä kertaa osakkaan roolissa. Jussa vahvistaa tiimiä tapahtumien ja somen puolella.

Lassi Himanka

Lassi on varmasti vieraillut useammassa kaapeli wakeparkissa ympäri maailman mitä kukaan muu Suomalainen. Lassi tuli mukaan puhtaasta intohimosta lajia kohtaan. Oulu Wakeparkissa Lassi pitää huolen, että vaijerit pysyy kireällä ja obstaakkelit ehjänä.

Tiia Mustonen

Ilman Tiiaa ei parkin pyörät pyörisi. Todellinen MVP ja säännöllisesti saatat nähdä hänet myös valloittamassa wakeparkin obstaakkeleita. Oulun Keskustassa sijaitseva Kahvila Kolo on myös Tiian valtakuntaa ja jos et siellä ole vielä käynyt annamme sille vahvan suosituksen!

close