fbpx

Action day at the beach 80€/hlö

Harrasta, rentoudu ja ota kesäpäivästä kaikki irti!

Action day at the beach on varmasti Oulun kattavin ja hauskin paketti virkistyspäivien ja polttareiden iloksi! Tässä paketissa koko Oulu Wakepark on varattu teidän privaattikäyttöön. Wakeparkin lisäksi paikalla Oulun Melontakeskukselta SUP-lautoja, kajakkeja sekä läskipyöriä joissa rullaa jatkuvasti ohjattuja retkiä (kerralla käynnissä yksi ohjattu retki). Päivä on rakennettu siten, että jokainen osallistuja voi oman fiiliksen mukaan harrastaa. Osa kokeilee yhtä tai kahta lajia, osa supersuorittaa kaikki lajit ja osa voi vain rentoutua rannalla ja fiilistellä kavereiden toimintaa.

Kuten muissakin Oulu Wakeparkin paketeissa on myös Action Day:ssä operaattori mukana koko ajan. Hän opastaa jotta kaikki pääsevät wakeboardinging saloihin mahdollisimman nopeasti. Tämän lisäksi paikalla myös ohjaaja Oulun Melontakeskukselta pitämässä huolen, että wakevuoroaan odottavat (tai jotka haluavat harrastaa hieman rauhallisempia lajeja) saavat otettua SUP-lautailun, melonnan tai läskipyöräilyn haltuun. Action dayssa Oulun Melontakeskuksen ohjaajat vetävät vesillä SUP-lautailu ja melontasafareita. Halutessa voimme vetää myös fatbike safareita.

Yksi tunti vetää 4 henkilöä, eli vaikka kahdeksan henkilön ryhmälle Oulu Wakepark varataan kahdeksi tunniksi jne.

Privaattitunnit sisältävät aina kaikki varusteet joten osallistujilla täytyy olla mukava vain pyyhe ja märkäpuvun alle puettavat uimavaatteet. Käytössämme on superlaadukkaat ION märkäpuvut jotka pitävät sinut lämpimänä vaikka keli olisi mikä!

Huom! Oulu Wakepark on kesällä säännöllisesti auki. Mikäli sinulla ei ole ryhmää privaattitunnille voit varata oman aikasi ajanvarauskalenterista. Vaikka tulisit yksin sisältää wakelippu aina operaattorin opetuksen wakeboardingin saloihin. 

Paikka: Oulu Wakepark Linnansaaressa

Kesto: 1 tunti – koko päivä

Aika:  Sulan veden aikaan

Osallistujamäärä: 4-30 hlö. Alle 4hlö privaattitunnit mahdollisia, mutta minimilaskutus 4hlö. Pienryhmillä suosittelemme katsomaan myös vapaita vuoroja.

Ohjaajat: Oulu wakeparkin ammattioperaattorit & Oulun melontakeskuksen ammattiohjaajat.

Retken vaativuus: Soveltuu kaikille

Hintaan sisältyy: Wakepark omaan käyttöön, kaikki varusteet, ohjaus wakeboardingiin, SUP-lautoja, kajakkeja, läskipyöriä ja ohjaus näihin.

close

Copyright (C) Oulu Wake Park 2017.