fbpx

Private Wake 35€/hlö

Private Wake on loistava valinta kaikille ryhmille jotka tahtovat tulla ottamaan wakeboardingin haltuun omalla porukalla (polttarit, virkistyspäivät ja kaveriporukat).  

Private wakessa operaattori on teidän kanssa koko ajan mukana. Alussa katsotaan varusteet ja perusasiat jonka jälkeen lähdetään vesille. Operaattori säätää portaattomasti vetolaitteen nopeutta joka tekee oppimisesta nopeaa. Eli heti ei tarvitse mennä kovaa jos ei halua 🙂

Yksi privaattitunti vetää 4 henkilöä, eli vaikka kahdeksan henkilön ryhmälle Oulu Wakepark varataan kahdeksi tunniksi jne.

Privaattitunnit sisältävät aina kaikki varusteet joten osallistujilla täytyy olla mukava vain pyyhe ja märkäpuvun alle puettavat uimavaatteet. Käytössämme on superlaadukkaat ION märkäpuvut jotka pitävät sinut lämpimänä vaikka keli olisi mikä!

Huom! Oulu Wakepark on kesällä säännöllisesti auki. Mikäli sinulla ei ole ryhmää privaattitunnille voit varata oman slottisi ajanvarauksen kautta. Vaikka tulisit yksin sisältää wakelippu aina operaattorin opetuksen wakeboardingin saloihin. 

Paikka: Oulu Wakepark Linnansaaressa

Kesto: 1 tunti – koko päivä

Aika:  Sulan veden aikaan

Osallistujamäärä: 4-30 hlö. Alle 4hlö privaattitunnit mahdollisia, mutta minimilaskutus 4hlö.

Ohjaajat: Oulu wakeparking ammattioperaattorit

Hintaan sisältyy: Wakepark omaan käyttöön, kaikki varusteet, ohjaus.

close

Copyright (C) Oulu Wake Park 2017.